Hirdetés

Bemutatkozott az első színes Kindle, és ez még nem minden



|

Az Amazon négy új e-book olvasóról rántotta le a leplet.

Hirdetés

Több mint 15 éve, hogy az Amazon piacra dobta első e-könyv-olvasóját, a Kindle-t, amely barátságos kialakításának és letisztult kezelőfelületének köszönhetően hamar megtalálta közönségét. Az évek során több változat is forgalomba került, azonban a gyártó eddig mellőzte a színes kijelzőt, hogy a lehető legjobb olvasási élményt biztosítsa.

Az Amazon viszont most bemutatta az első színes e-book olvasóját, a Kindle Colorsoft Signature Editiont, ráadásul nem ez az egyetlen újdonság a gyártó repertoárjában.

Kindle Colorsoft Signature Edition

A Kindle Colorsoftot úgy tervezték, hogy "gazdag és papírszerű színeket kínáljon" a könyvborítók és a kiemelt szövegek számára, így a kényelmes olvasás továbbra is a középpontban maradhat. Az eszköz 7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, a beállítások révén pedig normál és élénk színek közül is választhatunk. A Colorsoft emellett vízálló, támogatja a vezeték nélküli töltést, és akár 8 hetes akkumulátor-üzemidőt biztosít a felhasználóknak.

A Kindle Colorsoft Signature Edition 279,99 dollárba (adók nélkül 105 ezer forintba) kerül, a szállítása pedig október 30-án kezdődik.

Kindle Scribe 2

Az Amazon írásra fokuszáló e-könyv olvasója, a 2022 novemberében megjelent Kindle Scribe is átesett némi ráncfelvarráson. Bemutatkozott a Kindle Scribe 2, amely továbbra is a jegyzetelést helyezi előtérbe, de fejlettebb, 300 ppi-s képernyővel, valamint egy fehér szegéllyel egészíti ki a tabletet.

A készülékekhez érkezett egy új, úgynevezett Active Canvas funkció, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a könyvek oldalaira jegyzeteljünk és megjelöljük a szöveget. Ezek abban az esetben is az adott szöveghez rögzülnek, ha megváltoztatjuk a betűméretet.

Hirdetés

Az eszközhöz egy továbbfejlesztett toll is társul, amely elemmentes, végén egy puha hegyű radírral. Az Kindle Scribe 2 399,99 dolláros (adók nélkül 147 ezer forintos) árcédulát kapott; a szállítás december 4-én indul.

Kindle Paperwhite 6

Bemutatkozott az új Kindle Paperwhite 6 is, amely nagyobb, 7 hüvelykes képernyővel, és 16 GB tárhellyel felvértezve érkezik. A készülék vízálló, egy töltéssel pedig akár három hónapig is használhatjuk.

A Kindle Paperwhite 6 már elérhető; 159,99 dollárért vásárolható meg három színben (Jade, Black és Raspberry). Készült belőle egy Signature Edition is, ami fémes kialakítást kapott, támogatja a vezeték nélküli töltést, valamint 32 GB tárhellyel rendelkezik; 199,99 dollárért (adók nélkül 74 ezer forint) lehet megvásárolni.

Kindle 12

Végül, de nem utolsósorban megérkezett a belépőszintű Kindle 12. generációja, amely tükröződésmentes képernyővel, gyorsabb lapozással, nagyobb kontrasztaránnyal, világosabb elülső világítással és 16 GB tárhellyel kerül forgalomba. 

A Kindle 12 már kapható: 109,99 dollárba (adók nélkül 41 ezer forint) kerül; fekete és matcha színekben elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.