Hirdetés

Az Apple Pay sorra vonja le a pénzt a magyar felhasználóktól, teljes a káosz



|

Teljesen megőrült az Apple Pay, egymást követik a megmagyarázhatatlan tranzakciók.

Hirdetés

Az elmúlt órákban az Index és a Telex is beszámolt arról, hogy több olvasójuk jelezte, furcsa Apple Pay költések jelentek meg náluk. A legtöbbeknél nagyon úgy fest, hogy korábbi, vagy jelenleg is aktív előfizetéseik díját vonja le újra és újra a rendszer.

Volt, akitől mindössze húsz perc alatt összesen 80 ezer forintot vont le az Apple Pay, de a legextrémebb pech azt az Index-olvasót érte, akitől 5 perc alatt 74 tranzakcióval 550 ezer forintot vontak le, majd a bankja letiltotta a bankkártyáját. 

Hirdetés

Jelenleg a magyar bankok ügyfélszolgálatai is gyakorlatilag elérhetetlenek, hiszen mindenki őket próbálja meg első körben elérni, amikor észreveszi, hogy önálló életre kelt az Apple Pay, és megállás nélkül szívja le a számlán tartott pénzét. Többek között az OTP, a CIB, a Raiffeisen és az MBH is érintett, de a revolutos kártyák tulajdonosai sem ússzák meg ezt a hibát.

Ha nektek is van az Apple Pay rendszerében regisztrált kártyátok, akkor jelenleg annál nem igazán lehet okosabbat mondani, hogy nem életbiztosítás a rendszeren belül hagyni aktív bankkártyát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.