Hirdetés

A vártnál is többet késhet a Nintendo Switch utódja



|

Több fejlesztő is azt az infót kapta, hogy ne számítson a gép debütálására az aktuális pénzügyi évben.

Hirdetés

Továbbra sem sürgeti semmi a Nintendót arra, hogy leváltsa 2017-ben debütált hibrid konzolját egy erősebb utóddal - hacsak az nem, hogy már a saját játékai is küszködnek a koros hardverrel. Ennek ellenére még az idei év folyamán megjelenik a The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, a Mario & Luigi: Brothership, a Super Mario Party Jamboree, és jövőre érkezik a Donkey Kong Country Returns HD, valamint végre a Metroid Prime 4 is.

Ezek mindegyikét játszhatjuk a most elérhető gépeken, de utóbbi valószínűleg jobb élményt adhatna a Switch utódján, amiről már a gyártó is beszélt, de a leleplezést még nem ejtette meg, és a várható megjelenési dátumról is csak pletykákat hallani. Most fejlesztők szivárogtatták ki, mit mondott nekik a Nintendo.

Hirdetés

A GamesIndustry.biz fejese, Christopher Dring beszélt néhány fejlesztővel, akik azt az infót kapták, hogy az aktuális pénzügyi év vége, tehát 2025. március 31. előtt nem fog megjelenni a gép, egyúttal nagyon remélik, hogy áprilisban vagy májusban már kapható lesz. Semmiképp nem szeretnék, hogy őszre csússzon, amikor mindenki a Grand Theft Auto VI-ra figyel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.