Hirdetés

A Tesla távolról deaktiválhatta Kadirov Cybertruckját, mert azt a csecsen hadúr egy gépfegyverrel szerelte fel



|

Putyin bizalmasa rossz néven vette, hogy a milliárdos kikapcsolta a "szívből készített drága ajándékot".

Hirdetés

Néha úgy tűnhet, hogy Elon Musk egyszerűen képtelen megpihenni. és minden pillanatban azt lesi, hogy mivel maradhatna a figyelem középpontjában. Ha fejlesztések terén épp semmit nem tud felmutatni, akkor muszáj kihívnia fő ellenlábasát, Mark Zuckerberget bunyózni, vagy legalább beszólni a demokrata jelöltet nyíltan támogató Taylor Swiftnek.

A múlt hónapban azonban a kisujját sem kellett megmozdítani a címlapokért, hiszen a hírhedt csecsen hadvezér Ramzan Kadirov egy fotót járatott meg a közösségi oldalakon, amelyen az látható, hogy az állítása szerint Musktól ajándékba kapott Cybertruckot egy rögzíthető gépfegyverrel látta el. A kép felirata szerint köszöni a techguru személyes ajándékát, és meghívta őt Groznijba.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy Musknak most nem jött be ez a fajta nyilvánosság, mert a hírek szerint távolról deaktiválta a járművet. Kadirov szerint ez egy rendkívül barátságtalan gesztus volt a részéről, hiszen korábban "szívből adta neki ezt a drága ajándékot". A Tesla-vezér egyébként cáfolja, hogy bármi köze lenne az autó eljuttatásához a szankciók sújtotta országba.

Ez nem az első alkalom, amikor a techmilliárdos összekülönbözik egy politikai aktorral, hiszen tavaly a Brazil legfelsőbb bíróság egyik bírájával, Alexandre de Moaesszel akasztottak tengelyt egy sor megtévesztő tartalmat terjesztő X-felhasználó kapcsán. Ebben az ügyben - bár Musk határozottan ellenezte a szerinte indokolatlan szankciókat - végül a múlt hét végén engedni kényszerült, és törölte a kifogásolt oldalakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.