Hirdetés

A rózsaszín mobilokkal trendteremtő lett a Motorola



|

Szépen lassan mindenki beáll a sorba, és piacra dob egy rózsaszín modellt is.

Hirdetés

A Motorola a 2024-es Razr Plus forró rózsaszín változatával új trendet indított el a mobiltelefon-piacon, amit az iparág legnagyobb szereplői is követni látszanak. Az utóbbi időben a gyártók gyakran az Apple-t vagy a Samsungot utánozták a színek kiválasztásában, de most a Motorola ragyogó rózsaszín készüléke vált meghatározóvá. Ennek hatására a Google és az Apple is hasonlóan merész árnyalatokkal jelentkezett a legújabb telefonjaiknál, például a Pixel 9 sorozatnál és az iPhone 16 esetében is megjelent egy feltűnő rózsaszín opció.

A színek meghatározó szerepet játszanak az egyes telefonmodellek megjelenésében és stílusában. Ahogy korábban a Kinda Coral árnyalat vált a Pixel 6 szériák szimbólumává, úgy a rózsaszín a Pixel 9 sorozatnál lett azonnal felismerhető jegy. Az iPhone 16 esetében pedig az Apple is egy igazán élénk rózsaszínt választott, ami szembetűnő különbséget mutat az eddig megszokott finomabb árnyalatokhoz képest. A Samsung sem maradt le, ugyanis a Galaxy Z Fold 6-ban már előzőleg megjelent a pasztell rózsaszín árnyalat, és még a Nokia is beállt a sorba a HMD Skyline sorozat rózsaszín kiadásával.

Hirdetés

Bár a rózsaszín telefonok korábban is jelen voltak, például a Samsung Galaxy S21 vagy a Z Flip 5 modellek esetében, a Motorola Razr sorozata különösen ikonikus e téren. A 2000-es évek elején a Motorola Razr V3 az egyik legmenőbb telefon volt, különösen a rózsaszín változat, amelyet Paris Hilton tett híressé. Ez a szín visszatért a 2024-es Razr Plus modellnél is, amikor Hilton ismét a reklámkampány középpontjába került. Ez egyfajta tisztelgés a régi Razr előtt, amely a technológia és divat világát egyesítette.

A Motorola marketingigazgatója, Maria Jose Martin elmondta, hogy a rózsaszín mindig is szorosan kapcsolódott a Razr márkához, és 20 év után büszkén tért vissza a feltűnő, forró rózsaszín árnyalat. A márka célja, hogy érzelmi kapcsolatot alakítson ki a fogyasztókkal, és a rózsaszín szín tökéletesen passzol ehhez a törekvéshez. Emellett a szín lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy kifejezzék egyéniségüket. A Razr V3 annak idején nemcsak divatkellék volt, hanem a technológia csúcsát is képviselte, így hidat képezett a technológiai innovációk és a divat között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.