Hirdetés

A pletykák szerint az iPhone Air elérheti, hogy skippeljük az iPhone 16-ot



|

Új részletek láttak napvilágot az Apple-nél formálódó karcsúbb készülékről.

Hirdetés

Májusban érkezett róla hír, hogy a vadonatúj iPhone 16-os széria mellett egy Slim-modell is érkezhet idén, amely kisebb és vékonyabb készüléknek ígérkezik a többinél. Nemrég az is kiderült, hogyan fog kinézni a szokásos felállásban (standard, Plus, Pro és Pro Max) érkező, új 16-os család, amelynek megjelenését az sem befolyásolhatja, hogy nincs még kész az Apple Intelligence, így a beígért AI-funkciók leghamarosabb októberben érkezhetnek meg az első nagyobb javítással. 

Miközben sorra érkeznek az infók az iPhone 16 família friss tagjairól, egyre inkább úgy tűnik, hogy jövőre lesz a következő nagy ugrás, így az almások jobban járhatnak majd az iPhone 17 Próval, és a korábban említett új modellről érkezett részletek is azt húzzák alá, hogy ne siessék el a vásárlást.

Hirdetés

Az egy korábbi jelentés alapján iPhone Airnek nevezett újdonságról a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman osztott meg néhány információt: a jelek szerint 2025-ben érkező készülék sokkal karcsúbb kiadást fog kapni, mint bármelyik létező Apple-telefon, miközben tudni fogja a standard iPhone 17 specifikációinak nagy részét is. Gurman szerint az iPhone Air árban valahol az iPhone 17 és a 17 Pro között fog elhelyezkedni (mint ahogy az eredeti MacBook Airt és a MacBook és a MacBook Pro árcédulái közé lőtték be), ami csábítóbb ajánlattá teheti a magasabb kategóriás iPhone Ultránál is. 

Gurman úgy tudja, hogy az Apple azt tervezi, hogy a jövőben az összes iPhone-jánál ezt a vékony kialakítást fogja alkalmazni, többek között átvinné a zászlóshajónak tekinthető Pro és Pro Max modellekre is - bár erre legkorábban 2027-ben kerülhet sor. Addig marad az iPhone Air, amely a szivárogtató szavai alapján állítólag nem egy hagyományos iPhone kisebb vagy nagyobb változata lesz, mint amikkel elő szokott állni az Apple, hanem egy teljesen más, élvonalbeli dizájnról van szó. 

A kiemelt képen a Front Page Tech elképzelése látható a készülékről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.