Hirdetés

A Google-nek újabb ötlete támadt arra, hogy táncoljon az idegeinken



|

Ettől még elviselhetetlenebbé válhatnak a YouTube alatt futó reklámok.

Hirdetés

Már régóta folytat "harcot" a videós platformját reklámblokkolóval használók ellen a Google. Nemrégiben érkezett a hír, hogy az üzemeltető vállalat új formáját vezeti be a reklámozásnak, vagyis hogy a videónézés szüneteltetése alatt is reklámokat adnának. Most ismét egy új változtatást jelentettek be, ami nem fog segíteni azokon, akit már eddig is idegesítettek a marketingblokkok.

Aki sokat használja az oldalt, és nem prémium előfizető, az tudja, hogy a reklámok aszerint, hogy hogy állította be a feltöltő, bármikor megjelenhetnek a lejátszás alatt, és egy visszaszámláló mutatja, hogy meddig kell még kibírnunk, mire továbbléphetünk. Egyelőre több megoldást is tesztelnek, így nem biztos még, hogy ez lesz a befutó.

Hirdetés

Reddites visszajelzések szerint úgy tűnik, hogy már sokaknál eltűnt a reklámok végét, illetve az átugrás lehetőségét jelző visszaszámláló, ami azt is mutatja, hogy komolyan gondolják az általános bevezetését. Ez a gyakorlatban úgy fest, hogy ahol eddig visszaszámláló volt, ott most semmi nem jelenik meg addig, amíg nem ugorhatjuk át a blokkot.

Egy másik jelzés szerint az asztali böngészőkben olyan is előfordult egyeseknél, hogy nem eltűnik a számláló, hanem csak ki van takarva. Úgy tűnik azonban, hogy a mobilosok sem maradnak ki a "jóból". A beszámólók szerint csak abban van eltérés, hogy kinél hogy tűntetik el a számlálót, azonban, hogy a tesztelésről mikor térnek át az általános gyakorlatra, még nem árult el részleteket a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.