Hirdetés

5 perc és kész! Megdőlt a telefontöltés gyorsasági rekordja



|

A Realme a héten mutatta be a 320W SuperSonic Charge-ot.

Hirdetés

Megdőlt a telefontöltés korábbi 4 perc 55 másodperces rekordja, ugyanis a Redmi tavaly bemutatott töltőjének még ennyi idő kellett, hogy teljesen feltöltsön 300 wattos eszközének köszönhetően. A Realme augusztus 14-i kínai bemutatóján, a Realme 828 Fanfest nevű rendezvényen megvillantotta a technológia jelenlegi csúcsát a 320W SuperSonic Charge-ot.

Az újdonság, melyet nemrég fejlesztettek ki mindössze 4 és fél perc alatt teljesen feltöltött egy átlagos okostelefont. A bemutató során feltöltött készülék 1 perc alatt 26 százalékon volt, és kevesebb, mint 2 perc alatt már félig el is végezte a munkát

Az eddig alkalmazott töltési eljárással szemben a Realme új eszköze a 4420 mAh kapacitású akksit - különleges kialakításának köszönhetően - egyszerre négy cellát kezelve látott el a szükséges töltéssel. Ez a vállalat képviselői szerint 10 százalékkal jobb teljesítményt biztosít, mint a hagyományos kialakítás.

Hirdetés

A kínai gyártó egy hálózati adaptert is készített a beszédes "Pocket Canon" (zsebágyú) néven, amelynek a teljesítménysűrűsége köbcentiméterenként 3,3 watt. Összehasonlításként a gyártó egy korábbi, 240 wattos töltője 2,34 watt/köbcentiméteres teljesítménnyel bírt, melynek köszönhetően 10 perc alatt töltött fel egy saját gyártmányú készüléket.

Az új adapter a vállalat közlése szerint számos gyorstöltési szabványhoz használható, beleértve az UFCS, PD és SuperVOOC szabványokat, és két USB-C porttal rendelkezik, így a felhasználók egyszerre két készüléket is feltölthetnek vele. A maximális töltési sebesség a Realme okostelefonok esetében akár 150 W, a kompatibilis laptopok esetében pedig 65 W is lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.