Hirdetés

Kiszivárgott Google Pixel 9 reklámok leplezték le a készülékek új AI-funkcióit



|

Izgalmas módon használja ki a Google a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

A napokban - bő két héttel a formális leleplezésük előtt - lényegében minden fontos információ kiszivárgott a Google Pixel 9 mobilokkal kapcsolatban, egyedül az árak nem kerültek felszínre. A minap újabb promóciós anyagok láttak napvilágot, amelyek a mobilokkal érkező új, mesterséges intelligenciával megtámogatott megoldásokról rántották le a leplet.

Úgy tűnik, hogy a Google három új AI-funkcióval fogja a Pixel 9 sorozatot promózni, bár ezek közül egy szinte biztos, hogy nem lesz elérhető a mobilok megjelenésekor. Ha minden igaz, ez az úgynevezett "Super Res Zoom Video" funkció lesz, amely a Google korábbi Pixel mobiljain elérhető "Super Res Zoom" videókra kiterjesztett változatát jelenti. A funkció alapvetően a képminőség javításáért felel nagyobb zoomolási szinteken.

Kérdéses továbbá az "Add Me" érkezése, amit szintén egy későbbi szoftverfrissítéssel vezethet be a vállalat. A funkció segítésével több, azonos háttér előtt álló emberről készült fotóból hozhatunk létre egy csoportképet, amely alkalomadtán kifejezetten hasznos lehet.

Hirdetés

Végül, de nem utolsósorban, érkezik egy, a windowsos Recallhoz hasonló funkció, az úgynevezett "Pixel Screenshots", amely képernyőfotók készítésével monitorozza majd a tevekénységünket, hogy a mesterséges intelligencia hatékonyabb legyen a későbbi segítségnyújtás során.

A kiszivárgott promóciós videókat alább találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.