Hirdetés

Fontos területen hozhat előrelépést az iPhone 17



|

A fejlesztésre elsősorban az AI-funkciók térnyerése miatt lehet szükség.

Hirdetés

Miközben az Apple a minap lerántotta a leplet az iPhone 16 bemutató eseményének időpontjáról, a pletykák már most a következő, iPhone 17-ről is szólnak. Ha minden igaz, a cupertinóiak négy új mobilt terveznek leleplezni a szeptember 9-én esedékes műsor során, amelyek rendre 8 GB RAM-mal lesznek felvértezve - ebben hozhat komoly előrelépést a jövőre érkező iPhone 17-es termékcsalád.

GSMArena jelentése szerint a 2025-ös modellek már 12 GB RAM-mal érkezhetnek, ami elsősorban a különböző AI-funkciók miatt lesz fontos. Míg az Apple Intelligence jelen pillanatban többnyire felhőalapú szolgáltatásként működik, az iPhone 17 megjelenésével sokkal több funkció épülhet be a mobilokba, melyek zökkenőmentes használatához nagyobb memóriára lesz szükség.

Hirdetés

A Google például a nemrégiben megjelent Pixel 9-családjával növelte meg a készülékek memóriáját (az alapmodellnél ez 12 GB-ot, míg a Pro és Pro XL esetében 16 GB-ot jelent), amire elsősorban a készülékekkel érkező temérdek AI-funkció miatt volt szükség.

Bár az Apple eddig jellemzően kevesebb RAM-mal látta el iPhone-jait, mint az androidos versenytársak, a jelek szerint a mesterséges intelligenciának köszönhetően ez a jövőben változhat. Persze ez egyelőre mind csak találgatás, szóval érdemes fentartásokkal kezelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.