Hirdetés

A Honor forradalmi AI-funkciót ígér a Magic7 családba



|

A Honor bejelentette, hogy mobilos Autopilot AI-funkcióval érkeznek az új modelljei.

Hirdetés

Olyan bejelentést tett a Honor a Snapdragon Summit 2024-en, amire érdemes odafigyelni. A vállalat ugyanis beharangozta, hogy a hamarosan megjelenő Magic 7 család készülékeit a Qualcomm Technoligies Snapdragon 8 Elite mobil platformja hajtja, és a színpadon bemutatta az iparág első nyílt ökoszisztémájú, készüléken lévő AI-asszisztensét, illetve az első valós idejű NPU grafikus renderelést mobiljátékokhoz.

A Honor célja az, hogy meghatározza a mesterséges intelligenciát előtérbe helyező ökoszisztémát, forradalmasítsa a felhasználói élményeket az AI-korszakban, és újradefiniálja az emberek technológiával való interakcióját. Dr. Ray Guo, a Honor marketingigazgatója úgy fogalmazott, hogy ezzel belépnek a mobilos Autopilot AI korszakába, de pontosan miről is van szó?

Hirdetés

A Honor ígérete szerint egy egyszerű szöveges vagy hangutasítással a YOYO névre keresztelt AI-asszisztens képes lesz a felhasználó nevében ételt rendelni, ha pedig hozzájárulunk, tanulni is tud a felhasználó szokásaiból, és képessé válik intelligens döntéseket hozni: például megérti, ha az illető kókusztejjel issza a kávéját, és arra fog törekedni, hogy azzal rendelje a nedűt. De a gyártó felhozott egy másik hasznos példát is: meg tudja találni és le tudja mondani a nem kívánt előfizetéseket a különböző alkalmazásokban, méghozzá egyetlen szimpla paranccsal.

Persze ez csak két kiragadott ötlet volt, rengeteg területen beválhat, többek között az utazásszervezés, a jegyfoglalás, a naptár ütemezése, az értesítések kezelése, az alkalmazások közötti fájlátvitel és így tovább. A YOYO a Honor Magic7 sorozatú MagicOS 9.0 rendszeren kerül bevezetésre. De nem ez az egyetlen újítás. A Magic7 sorozatú okostelefon elsőként kínál az eszközön generatív AI-t az NPU-számítással működő játékokhoz, az iparág első valós idejű AI-grafikus renderelését mutatja be a mobiljátékok számára. A Honor megoldása csökkenti a GPU terhelését, ami olyan előnyökkel jár, mint az alacsonyabb készülékhőmérséklet és a jobb játékélmény magasabb képminőséggel. 

Az ökoszisztémát pedig a MagicRing technológia teszi lehetővé a termékek, alkalmazások és szolgáltatások esetében, amely megkönnyíti a többeszközös AI-élményt azzal, hogy a szolgáltatások és információk zökkenőmentes és biztonságos áramlását biztosítja a készülékek között (Windows-zal a Snapdragonon pöröghet a Cocreator, ami a Honor MagicPad 2-n is elérhető és a Magic Pencillel fejleszthető az élmény, míg a Honor Magic V3 AI radírja a MagicBook Art 14-en használható). 

Október 30-án lesz egy kínai bemutató, ahol még több részlet kiderül majd a Honor újdonságairól, itt fogják bemutatni az új zászlóshajót, a négylencsés kameraszigettel érkező Magic7 Prót is, ami már kapott egy rövid ízelítőt (a benne látott színváltozat a GSM Arena szerint a Moon Shadow Gray lesz, és az első sci-fi film, az 1902-es Utazás a Holdba ihlette): 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.