Hirdetés

25 éves a Nokia 3210, ennek örömére feltámasztják a telefont



|

A Human Mobile Devices új színekben hozza vissza a legendás mobilt.

Hirdetés

Manapság már olyan természetes, mint a levegővétel, hogy egy okostelefon van a zsebünkben, amivel pillanatok alatt elintézhetünk mindent, ugyanakkor a Human Mobile Devies (a továbbiakban HMD) statisztikái alapján egyre népszerűbbek a "butatelefonok": a cég tavaly megduplázta a Nokia 2660 Flip eladásait, idénre pedig további növekedést vár a klasszikus telefonok piacán.

A bevételi adatait alátámasztja egy az Egyesült Királyságban végzett saját kutatás is, amely azt az eredményt hozta, hogy a Z generáció 61 százaléka időnként tudatosan "szakít" az okostelefonjával, a 16-24 évesek 38%-a pedig aggódik amiatt, hogy túl sok időt tölt az eszközzel. 

Hirdetés

A HMD ezt a vonalat erősítve bejelentette, hogy a Nokia 3210 megjelenésének 25. évfordulója alkalmából visszahozza a legendás telefont, méghozzá megújulva.

Y2K arany, tengerkék és sötétszürke színekben, újragondolt, elegáns retro dizájnnal, 2,4 colos kijelzővel tér vissza a Nokia 3210, amelynek belsejében egy 1450 mAh-es akkumulátor (ami 9,5 órányi beszélgetési időre elég), 2 MP-es vakus kamera, USB Type-C és 3,5 mm-es jack csatlakozók, valamint Bluetooth 5.0 és 4G-s kapcsolatok kapott helyet. A HMD emellett azt ígéri, hogy strapabíró a kialakítás, 32 GB-ig bővíthető MicroSD-kártyával (128 MB az alap), a szórakoztatásról pedig az ikonikus Snake játék gondoskodik, és olyan alapfunkciókat is tud, mint a zseblámpa és a rádió. 

A Nokia 3210 május közepétől lesz elérhető hazánkban, az ajánlott fogyasztói ára 31990 forint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.