Hirdetés

Így hűtsd le a PC-det a nyári melegben



|

Egyre elviselhetetlenebb a forróság, és ezt nem csak a saját bőrödön érzed, a PC-dre is érdemes figyelni.

Hirdetés

Azt a legtöbbek ma már pontosan tudják, hogy hőség esetén sokkal többet kell inni, mellette pedig ajánlott, hogy kerüljük a koffeint, a sok cukrot, az alkoholt és közben pótoljuk a sót. Igen ám, de mi a helyzet kedvenc PC-nkkel? Az alábbi videóban olyan hasznos hűtési tippeket mutatunk nektek, amelyeket mindenképp érdemes megfogadni a nyári kánikulában. 

Nyáron nem ritka, hogy maximális fordulaton pörögnek a gépedbe szerelt ventilátorok és még így is megtalálnak a hardveres anomáliák. A túlmelegedést rögtön az első jelek felbukkanásakor kezelni kell. Íme pár hasznos tanács, amikkel átvészelheted a forróságot!

Hirdetés

Ti mivel egészítenétek ki az ebben a videóban elhangzottakat? Írjátok meg lent, a kommentek között! 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.