Hirdetés

Hogyan és főleg miért állt le egyetlen nap alatt a fél világ?



|

Legújabb videónkban a CrowdStrike-incidensről mesélünk nektek.

Hirdetés

Ezzel voltak tele a techhírek az elmúlt napokban, szóval valószínűleg már ti is tisztában vagytok vele, hogy világméretű leállásokkal járt az iparágvezető kiberbiztonsági szoftver hibás frissítése, ez volt az úgynevezett CrowdStrike-incidens.

Az alábbi videóban most részletesen összefoglaltuk a fontosabb tudnivalókat, mivel az érintett eszközök számát tekintve nem árt legalább egyszer áttekinteni, mi is történt és miért kell vele még most is foglalkozni.

Hirdetés

Nektek mi a véleményetek a videóban elhangzottakról? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha később sem szeretnétek lemaradni új feltöltéseinkről, nyomjátok meg a feliratkozás gombot, és a biztonság kedvéért a csengettyűt is részesítsétek hasonló gondoskodásban. Amennyiben pedig támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet ezt is lehetővé teszi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.