Hirdetés

Ezekre a beállításokra figyelj, ha gyors PC-t szeretnél



|

Összeszedtük a legfontosabb tippeket, amik neked is nagyon sokat segíthetnek.

Hirdetés

Lassan indul a PC? Egy örökkévalóságig tart, amíg betöltenek az alkalmazások? Legújabb magyarázó videónkban most mutatunk pár szoftveres tippet és trükköt, amivel a gépetek újra a régi fényében tündököl majd.

Ha egy modern rendszer pihen nálatok, és több mint fél percig tart, míg teljesen fel nem áll, esetleg maguk az alkalmazások is lassan indulnak, akkor mindenképp érdemes lesz végignéznetek ezt a videót, mert könnyen lehet, hogy megoldást fogtok találni a problémátokra.

Hirdetés

Ti mivel egészítenétek ki az általunk felsorolt tippeket és trükköket? Írjátok meg kommentben! 

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.