Hirdetés

Csak idő kérdése volt: megrendezték az első AI-szépségversenyt, mutatjuk a királynőt



|

A Miss AI szépségversenyen nagyjából 1500 mesterséges intelligencia által generált szépség vett részt.

Hirdetés

Az AI berobbanása után ma már a grafikusok is előszeretettel használják a különböző képgeneráló megoldásokat, egyelőre még messze nem tartunk ott, hogy ezek elvennék a potenciális munkalehetőségeket tőlük, sőt inkább csak megkönnyítik a mindennapi munkavégzést - alig kell már például stock képeket keresgélni, hiszen pár pillanat alatt legenerálható egy olyan alap, amit később maga a grafikus szab teljesen testre az ügyfél igényei szerint.

Ettől függetlenül néha azért akaratlanul is azt érzi az ember, hogy az egész AI-őrület már önálló életre kelt, és erre erősít rá például a nemrég megrendezett Miss AI is, ami gyakorlatilag a világ első AI-szépségversenye. 

Itt a zsűri különböző kategóriákban (szépség, technológia, közösségimédia-jelenlét) pontozta a nagyjából 1500 nevezőt, végül pedig a Kenza Layli AI-influenszer nyerte meg az egész versenyt - jobban mondva persze inkább az őt megalkotó marokkói techvezető tekinthető a valódi győztesnek, hiszen a nap végén mégiscsak az ő markát ütötte a 20 ezer dolláros (7,2 millió forintos) főnyeremény.

Hirdetés

Íme a királynő, a versenyt megnyerő AI-szépség:

A második helyet a francia Lalina Valina "kapta", ő lett tehát az első udvarhölgy:

Míg a harmadik helyezés a portugál Olivia C.-nek "jutott", így belőle vált a királynő második udvarhölgye:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.