Hirdetés

Végre jó hírek: kitolja a hibás processzorok jótállását az Intel



|

Az elmúlt hónapok botrányai után ez a minimum, amivel a vállalat kedveskedhet a vásárlóknak.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy pontosan mi okozza a 13. és 14. generációs Intel Core chipek stabilitási problémáit, a vállalat gyors hibajavítást ígért, attól viszont határozottan elzárkóztak, hogy visszahívják az érintett processzorokat. Néhány nappal ezelőtt a vállalat az esetlegesen meghosszabbított garancia ügyében sem akart nyilatkozni, most azonban végre jó híreket kaptak a vásárlók.

A kékek elnézést kértek a transzparens kommunikáció hiányáért, és megerősítették, hogy nemcsak a csúcsprocesszorok, hanem minden Raptor Lake és Raptor Lake-S Refresh chip kiemelt bánásmódban részesül. Így szól a közlemény:

"Az Intel elkötelezett amellett, hogy minden vásárló, akik stabilitási problémákat tapasztal a 13. és 14. generációs asztali chipjével, megkapja a szükséges támogatást. Kitartunk a termékeink mellett, a következő napokban pedig több információt is meg fogunk osztani a két éves kiterjesztett jótállás kapcsán, amik a 13. és 14. generációs dobozos asztali chipeket érintik."

Hirdetés

És mit tegyen az, akinek gondjai vannak a termékkel?

"Amennyiben jelenleg vagy korábban hibát tapasztalt a 13. vagy 14. generációs asztali processzorával, dobozos termék esetén vegye fel a kapcsolatot az Intel Vevőszolgálattal, előre épített PC esetén pedig az összeszerelővel. Mindeközben szeretnénk bocsánatot kérni a kommunikációs hiányosságok miatt".

A pontos részletekre tehát még várni kell, remélhetőleg a jövő hét folyamán konkretizálják a chipeket és a javítás vagy csere pontos menetét. Ez remélhetőleg elég lesz ahhoz, hogy megnyugtassa a felbőszült tömeg egy részét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.