Hirdetés

Saját kézi konzolt mutatott be az Acer – ezt tudja a Nitro Blaze 7



|

Az Acer is beáll az ASUS, a Lenovo, az MSI és a Valve mellé, saját PC-alapú kézi konzollal száll versenybe.

Hirdetés

Két és fél év után már egyre inkább látszik, milyen egy jó PC-alapú kézi konzol, de a különböző gyártók különböző elképzelésekkel dolgoznak, ami kell is ahhoz, hogy versenybe tudjanak szállni egymással. Az Acer Nitro Blaze 7 is egyedi lesz valamelyest.

Ebben nem a többek által preferált Ryzen Z1 Extreme dolgozik, hanem egy Ryzen 7 8840HS processzor (AMD Radeon 780M grafikus vezérlővel), amit eredetileg laptopokhoz terveztek. Kisebb, mint a Steam Deck (25,6 x 11,35 x 2,25 cm-es), teljes méretű SSD-t szereltek bele, ami feltehetően cserélhető lesz, és 16 GB LPDDR5x RAM segíti a gyorsaságot, ami 7500 MT/s-sel működik.

Kijelzője egy 7"-es 1080p-s IPS panel, 500 nites maximális fényerővel, 144 Hz-es frissítési sebességgel, és 7 ms-os válaszidővel.

Hirdetés

Tárhelyből maximum 2 TB-os választható, akkumulátora egy 50W-os Li-polimer, és támogatja a Wi-Fi 6E-t, valamint a Bluetooth 5.3-at.

Windows 11-et futtat, ennek használatát az Acer Game Space igyekszik megkönnyíteni, mely a főbb játékplatformokat összefogja, így egy helyről indíthatjuk majd játékainkat. 

Ára és megjelenési dátuma még nem ismert. Ajándékba jár majd hozzá 3 hónap PC Game Pass előfizetés, így a vásárlóknak lesz mivel játszania azonnal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.