Hirdetés

60 wattos töltővel, extra hűtéssel megtámogatva érkezhet a Nintendo Switch 2



|

Újabb információk szivárogtak ki a kézi konzollal kapcsolatban, amik megerősíteni látszanak a korábbi pletykákat.

Hirdetés

Egyre többet hallani különböző szivárgások formájában a Nintendo következő generációs, egyelőre nemes egyszerűséggel Switch 2 néven emlegetett kézi konzoljáról, ami bár kétségkívül jóval erősebb lesz, egyes pletykák szerint szoftveres megoldásai jócskán visszafoghatják majd a tényleges teljesítményét. A minap újabb dokumentumok szivárogtak ki a handhelddel kapcsolatosan, így egyre tisztul a kép, hogy mit is várhatunk pontosan az új eszköztől.

A mostani szivárgások a Famiboards nevű fórum egyik felhasználójától érkeztek, aki a Nintendo Switch 2 szállítási jegyzékét, ehhez kapcsolódóan pedig néhány új, izgalmas információt dobott be a közösbe. Ezek alapján megerősítést nyert, hogy valóban nagyobb lesz a handheld energiafogyasztása, ami a teljesítményre vonatkozó korábbi állításokat is igazolja.

Hirdetés

A kiszivárgott dokumentáció említést tesz egy 60 wattos töltőtégláról, illetve egy kiegészítő hűtési megoldásról, amely vélhetően a Nintendo Switch 2 dokkjába lesz beépítve. Viszonyításképpen: az eredeti Switch egy 39 wattos töltővel került forgalomba, ami azt jelenti, hogy az új töltési megoldás közel 54 százalékkal nagyobb teljesítményre lesz képes, mint az eredeti.

A nagyobb teljesítményű tápegységnek persze nem feltétlen egyenes következménye a jelentős teljesítménybeli ugrás, nem beszélve arról, hogy az eredeti Switch is állítólag csak 18 wattot használ ki a 39 wattos plafonból. A 60 wattos töltőtégla és az extra hűtési megoldás ettől függetlenül arra engednek következtetni, hogy a Switch 2 jóval több energiát vehet majd fel - legalábbis dokkolt üzemmódban szinte biztos -, ami vélhetően a teljesítményében is tetten érhető lesz.

A fentieket természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni, elvégre a Nintendo csak annyit árult el a kézi konzollal kapcsolatban, hogy még ebben a pénzügyi évben megejti a formális leleplezést. Ez azt jelenti, hogy a vállalat legkésőbb 2025. március 31-éig sort kerít a handheld bemutatására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.