Hirdetés

Megvan, hogy mikor jönnek az új Xbox Series X és Series S konzolok



|

Három új variációval bővül az Xbox konzolcsalád, és már nincsenek is messze.

Hirdetés

A Microsoft egyelőre nem leplezte le az Xbox Series X/S utódját, de a nyár elején azért bejelentett három új változatot, nagyobb választási lehetőséget biztosítva a konzolvásárlást fontolgató játékosoknak. Érkezik a fehér Xbox Series X (Robot White néven), amelya színén kívül abban is eltér a jelenlegi modelltől, hogy nincs benne meghajtó, kizárólag digitális tartalmakat tud futtatni, viszont cserébe olcsóbb. Jön a Series X-ből egy 2 TB-os SSD-vel felszerelt különleges kiadás, a Galaxy Black, amelynek külsejét ezüst, szürke és zöld pöttyök díszítik, egyedi kontroller is jár hozzá.

Végül a kisebb testvér, a Series S is kap új kiadást az 1 TB-os verzió képében, ami fehér lesz. A hívószavak tehát a nagyobb tárhely, a másfajta kinézet és az olcsóbb kiadás. 

Hirdetés

Az viszont csak most derült ki, hogy az új variációk megérkezésére mikor kerül sor. A Microsoft bejelentette, hogy mindhárom modell október 15-től lesz elérhető az Egyesült Államokban, október 29-étől pedig a többi piacon is. A Series X Robot White 449,99 dollárba, a Series X Galaxy Black 599,99 dollárba, az 1 TB-os Series S pedig 349,99 dollárba fognak kerülni. A három közül egyelőre csak az utóbbi becsült fogyasztói ára derült ki: 139 990 forint (a simát 119 990-ért árulják). 

Az év hátralévő részére olyan videojátékokkal készül a Microsoft videojátékos részlege, mint a Call of Duty: Black Ops 6, a Microsoft Flight Simulator 2024, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl és az Indiana Jones and the Great Circle, ezek pedig meghozhatják a vásárlási kedvet az új variációkhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.