Hirdetés

Levágta a Steam Deck árát a Valve, most érdemes lecsapnod rá, ha eddig vártál a vásárlással



|

Az akciót közvetlenül a Steam nyári vására elé időzítették.

Hirdetés

Nyakunkon a PC-s játékosok egyik kedvenc nyári eseménye, a Steam nagyszabású szezonális vására, amelynek keretében június 27-e és július 11-e között rengeteg alkotást húzhatunk be jókora kedvezménnyel az indie szcéna képviselőitől egészen a prémium kategóriáig. A Valve által kiadott trailer (igen, ekkora felhajtás övezi a leárazást) alapján már biztos, hogy olcsóbb lesz a Disney Dreamlight Valley, a Forza Horizon 5, a Hi-Fi Rush, Lethal Company, a Palworld, a Persona 3 Reload, valamint a Stellaris is, és ez tényleg csak egy körömvégnyi a jéghegy csúcsából.

De nem csupán a játékok árát faragja le a cég ebből az alkalomból, hanem a Steam Deck forgalomban lévő modelljei közül átmenetileg kettőnek is enged az árából. Ráadásul ez az akció már él.

Hirdetés

Július 11-én este 19 óráig, illetve a készlet erejéig 15 százalékkal olcsóbban lehet megvenni a kézi konzol 64 GB-os és 512 GB-os, LCD-kijelzős változatait. Az előbbi így 313,65 euróba (kb. 123 885 forint) kerül 369 (kb. 145 750 forint) helyett, míg az utóbbin 398,65 eurós (kb. 157 460 forint) árcédulával ragasztotta át a Valve a máskor megszokott 469 eurós (kb. 185 245 forint) összeget.

Emlékeztetőül: mindkét modell 7 hüvelykes, 1280 x 800-as felbontású, 60 Hz frissítési frekvenciával bíró, Wi-Fi 5-tel, 40 wattórás, 2-8 órányi játékidőt ígérő akkumulátorral, 45 wattos tápegységgel és a hozzá tartozó 1,5 m hosszúságú kábellel érkezik hordtokban. Az árbeli eltérésnek természetesen hardveres okai vannak, ami a tárhely típusában és méretében (64 GB eMMC SSD kontra 512 GB NVMe SSD), illetve a kijelző minőségében (SDR LCD kontra HDR-képes LCD-panel prémium kategóriás, tükröződésgátló, maratott üveggel) érhető tette, valamint abban, hogy a drágábbik ajánlat része még egy Steam profilcsomag.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.