Hirdetés

Konzolokra specializálódott, megfizethető javítókészleteket villantott az iFixit



|

A vállalat új szerszámkészletei minden olyan eszközt tartalmaznak, amire szükségünk lehet egy esetleges otthoni javítás során.

Hirdetés

Az iFixit Pro Tech Toolkit névre keresztelt szerszámkészlete az egyik leggyakoribb (nem mellesleg legkézenfekvőbb) választás azon hobbisták körében, akik elektronikus eszközeik otthoni javítására adják fejüket. A készlet lényegében minden fontos, a szereléshez elengedhetetlen eszközt tartalmaz, bár 75 eurós (30 ezer forintos) árazásával nem a legpénztárcabarátabb megoldás.

Éppen ezért az iFixit egy sor új, speciális szerszámkészlettel bővítette kínálatát, amelyek jóval kedvezőbb áron, 19,95 euróért (nagyjából 8 ezer forintért) vásárolhatók meg a vállalat online áruházában. A vállalat a friss készleteket kifejezetten konzolokhoz tervezte, ezek alapján csoportosította.

Hirdetés

Az iFixit nem tett különbséget a konzolgenerációk között, így például a PlayStation-készlet tartalmazza a PS3, PS4 és PS5, valamint a Pro és Slim modellek javításához szükséges összes eszközt. Léteznek továbbá egy Xboxokra, Steam Deckekre és Nintendo Switchekre specializálódott szerszámkészletek is, bár per pillanat egyik sincs raktáron.

A készletekben található eszközök többsége egyébként külön-külön is megvásárolható, így egy esetleg meghibásodás vagy az adott javítóeszköz elvesztése esetén is könnyen, viszonylag olcsón szerezhetünk be egy újat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.