Hirdetés

Hasznos frissítést kap a Sony fura kézi konzolja, a PlayStation Portal



|

A vállalat egyúttal azt is elárulta, hogy mik votlak az eszköz legnépszerűbb játékai.

Hirdetés

Amikor a Sony tavaly leleplezte a PlayStation Portalt, sokakban csalódást keltett a kütyü, hiszen nem egy klasszikus kézi konzolról volt szó, hanem lényegében egy 8 hüvelykes kijelzővel, 1080p mellett 60 fps-re képes hardverrel ellátott kontrollerről, ami kizárólag a meglévő PlayStation 5 konzolunkról streamelt játékokat jeleníti meg. Ráadásul az árcédula is sokakat kiborított, hiszen a PS Portalt 90 ezer forint körüli összegért kínálták az érdeklődőknek a hazai áruházak. 

A termék most egy új rendszerfrissítésnek köszönhetően egy hasznos funkciót és két kisebb kényelmi megoldást kap, amelyet a Sony egy hivatalos blogbejegyzésben részletezett. 

Hirdetés

Bár a Sony elsősorban otthoni használatra ajánlja a PS Portalt, ahol a Wi-Fi minősége biztosabb, de más olyan helyeken is használható, ahol gyors és stabil Wi-Fi kapcsolat áll rendelkezésre: az új frissítéssel az eszköz számos olyan nyilvános hálózathoz is csatlakozik, amik a hálózati jelszó megadásán túl további lépéseket igényelnek az interneteléréshez, mint a bejelentkezési képernyő (például a szállodákban, kávézókban, reptereken). Ehhez egy QR-kódot jelenít meg a Portal, amit az okostelefonnal vagy tablettel lehet beolvasni, és böngészővel elvégezni az érvényesítést. Emellett vizuális frissítést kapott a PS Portal emulált érintőpadja is, valamint lehetőség lesz a képernyő jobb felső sarkában lévő állapotsorában megjeleníteni az akkumulátor töltöttségi szintjét. 

A Sony végül elárulta, hogy a PlayStation Portal első 3 hónapjának legtöbbet játszott játékai között ott van a God of War Ragnarök, a Marvel's Spider-Man 2, az Astro's Playroom, illetve olyan többjátékos címek is, mint a Fortnite, a Rocket League és az EA Sports FC 24. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.