Hirdetés

Erős lesz a Nintendo Switch 2, de visszafoghatja a rendszere



|

Bizonyos biztonsági és élettartam-növelő megoldások odarúghatnak a Switch utódjának.

Hirdetés

Már a Nintendo sem titkolja, hogy dolgozik az idén hétéves Switch konzol utódján, de egyelőre nem árult el vele kapcsolatban semmi hivatalosat. Várhatóan még idén sor kerül a bemutatójára, és 2025 elején megjelenhet, addig viszont maradnak a találgatások és a bennfentesek szivárogtatásai.

A Moore's Law is Dead Broken Silicon podcastjában az Alderon Gamesnél dolgozó Matthew Cassels mondott pár szót a konzolról. Azt állította, hogy erejét tekintve a Steam Deckkel lehet majd egy szinten, viszont a konzolok esetében jellemző, hogy a gyártóik olyan szoftveres megoldásokat alkalmaznak, amik mellékhatásként visszafogják a teljesítményüket.

Hirdetés

A Nintendo számára különösen fontos a kalózkodás ellehetetlenítése, amiért jogi úton is tett már a közelmúltban. A jelenleg kapható Switchen emellett lassítva van a fájlírás sebessége, hogy a tárhely tovább maradjon használható, ám ez a több erőforrással működő játékok futtatására is hatással lehet. Szintén korlátozott a patchek mérete, ami a mai világban ugyancsak problémát okozhat.

Biztosat csak a Nintendo tud mondani, izgatottan várjuk, mikor árulnak el bármi hivatalosat - ha a gép csak annyira lesz erős, mint a Steam Deck, már elégedettek lehetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.