Hirdetés

Ennyibe kerülhet a PlayStation 5 és a DualSense 30. évfordulós változata



|

Egy neves szivárgotató szellőztette meg a kollekció egy-egy elemének várható árát.

Hirdetés

A Sony a múlt hét folyamán jelentette be, hogy a PlayStation 30. évfordulójának alkalmából egy különleges, a klasszikus konzolt idéző limitált csomagot dob piacra. A PlayStation 30th Anniversary Collection keretében a PlayStation 5 és a PlayStation 5 Pro ünnepi verzióját is behúzhatják majd a rajongók a kollekcióba tartozó tematikus kiegészítőkkel (PlayStation Portal, DualSense és DualSense Edge kontroller), valamint az egyéb extrákkal (egyedi csatlakozó, kábelkötegelő, poszter stb.) együtt.

A különleges kollekcióba tartozó termékek árával kapcsolatban eddig csak találgatni tudtunk, a minap azonban egy korábban rendre hiteles információkat szállító szivárogtató, billbil-kun szolgált némi konkrétummal.

Hirdetés

A birtokába került infók alapján a tematikus PlayStation 5 lemezmeghajtó nélküli változata 499,99 dollár (várhatóan 519,99 euró és 449,99 font), a 30. évfordulós DualSense kontroller pedig 79,99 dollár (várhatóan 79,99 euró és 69,99 font) lesz.

Ezek az árak egyáltalán nem tűnnek magasnak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Sony az ünnepi kiadásokat erősen korlátozott számban fogja értékesíteni (a PS5 Pro csomag esetében ez például 12300 darabot jelent). Valószínűleg a nyerészkedők egyből rárepülnek majd a kollekcióra, így aki szeretne belőle valamit, annak érdemes lesz az előrendelés rajtjakor figyelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.