Hirdetés

Az új PlayStation alkalmazással a PC-sek testre szabhatják a DualSense Edge kontrollert



|

Megjelent a PlayStation Accessories app, ami hasznos funkciókat kapott.

Hirdetés

Az új PlayStation alkalmazás jelentősen megkönnyítheti azon játékosok életét, akik a DualSense Edge-dzsel szeretnének PC-n játszani, ugyanis a PlayStation Accessories Appnak köszönhetően mostantól testre lehet szabni a kontrollert, és nagy mértékben ki lehet majd használni a lehetőségeit. A PlayStation Accessories App a korábban Firmware Updates for DualSense Wireless Controller néven futott szoftver felújított változata, ami "jelentős fejlesztéseket biztosít az általános kialakítás és a felhasználói élmény terén", és lehetővé teszi a funkciók teljes körű használatát.

Ez utóbbi magában foglalja az egyéni profilok létrehozásának, szerkesztésének és a közöttük való váltás lehetőségét PC-n ugyanúgy, ahogyan a DualSense Edge-dzsel rendelkező gamerek már megtehetik azt PlayStation 5-ön. Ennek köszönhetően lehetőség van egyetlen gombnyomással más konfigurációkat és beállításokat alkalmazni egy belső nézetes lövöldében, mint például egy versenyjáték vagy egy platformer esetében.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Twitter/X-fiók meg is mutatta, hogy mennyi mindent lehet testreszabni: például a karok érzékenységét, a ravaszok holtterét, az egyéni gombkiosztást, a rezgés intenzitását és még sok mást. 

A PlayStation Accessories App már tölthető a hivatalos PlayStation honlapról, de legalább egy 64 bites Windows 10-es operációs rendszer szükséges a futtatásához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.