Hirdetés

Újabb Galaxy készülékeken válik elérhetővé a Samsung népszerű újítása



|

A Samsung további modellekre terjeszti ki egy közkedvelt funkció támogatását.

Hirdetés

Valószínűleg találkoztatok már reklámokban (akár a tévében, akár az utcán) a Samsung és a Google együttműködésére épülő funkcióval, a Circle to Searchcsel, avagy magyarul a Bekarikázással kereséssel, amelynek köszönhetően pofonegyszerűvé válik valaminek a felkutatása, amit meglátunk böngészés közben. Szükségtelenné vált kutakodni a neten meglátott tárgy után, elég, ha az ujjunkkal körberajzoljuk, és máris, automatikusan beugrik a keresés eredménye a Google-ben. 

A Galaxy S24 széria és a Galaxy AI bevezetésével hamar népszerű funkció lett, és ahogy egyre több készüléken (például a legújabb Galaxy Z Flip6 és Z Fold6 okostelefonokon) elérhetővé vált, úgy folyamatosan fejlődött a keresés: többek között már teljes oldalak lefordítását, QR- és vonalkódok beolvasását is tudja, ráadásul hasznos segítőtárssá vált a házi feladatok elkészítésében is. 

Hirdetés

A gyártó most egy hivatalos közleményben jelezte, hogy a Bekarikázással keresés funkciót újabb modellekre terjeszti ki: a Galaxy A és a Galaxy Tab S9 FE szériák tulajai is részesülnek a funkció előnyeiből. Előbb az A sorozat készülékeire (A55 és A53), majd a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ eszközökre is megérkezik az innovatív keresési élmény, amiknél a nagy méretű kijelzők és a Galaxy S Pen új dimenziót nyithatnak meg a felfedezéshez. A Samsung Electronics Mobile eXperience üzletágának vezetője és elnöke, TM Roh a következőket mondta el: 

"Ezek a frissítések új lehetőségeket nyitnak meg a Galaxy A és a Galaxy Tab S9 FE szériának, és megerősítik azon elkötelezettségünket, hogy még több Galaxy-felhasználónak biztosíthassunk kiemelkedő technológiát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a forradalmi AI technológiát minél szélesebb közönséghez juttassuk el annak érdekében, hogy a felhasználóink hatékonyabban dolgozhassanak, szabadabban alkothassanak és gazdagabb, személyre szabottabb interakciókban lehessen részük a készülékeikkel."

Ti használjátok a hétköznapokban a Bekarikázással keresést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.