Hirdetés

Új androidos telefonod van? Ezekkel a beállításokkal kezdj!



|

Összeszedtünk 10 olyan dolgot, amit azonnal tegyél meg, ha új androidos telefonod van.

Hirdetés

Új androidos mobilt kaptál, vagy újratelepítenéd meglévő eszközöd? Akkor ha ránk hallgatsz, szánj pár percet az alábbi videóban részletesen is bemutatott beállításokra, ezt követően pedig kényelmesebb és biztonságosabb lesz a telefonhasználat.

Olyan fontos kérdéseket fogunk boncolgatni, mint például az optimális fénybeállítások, az animációk sebességének megváltoztatása, vagy épp a gesztusnavigáció használata gombok helyett. Ha persze bármi fontosat kihagytunk, akkor rajtad a sor, hogy segíts nekünk, és másoknak, írd meg kommentben azt a hasznos tanácsot, tippet, amit ilyenkor nem lenne szabad kihagyni.

Hirdetés

Íme a mi tippjeink:

Ha a jövőben sem akartsz lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozz fel, amennyiben pedig esetleg támogatnád is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőség van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így teszel, most pedig írd meg, hogy szerinted mire kell figyelni új telefon beállításánál!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.