Hirdetés

Több óráig lógott két szikla közé szorulva egy nő, miután elejtett iPhone-ját próbálta visszaszerezni



|

A körülmények miatt a mentőcsapatnak kifejezetten nehéz dolga volt.

Hirdetés

Veszélyes helyzetbe keveredett a 23 éves Matilda Campbell, miközben az ausztráliai Hunter Valleyben tartózkodott. A lány éppen fényképeket készített, amikor elejtette iPhone-ját, amit aztán megpróbált visszaszerezni. Az akció közben azonban megcsúszott, három métert zuhant, majd két nagy szikla közé szorult, fejjel lefelé lógva.

Bár a mentősök nagyjából egy óra alatt kiértek a helyszínre, a mentési folyamat már közel sem zajlott ilyen gyorsan. Egyes beszámolók szerint Campbell több mint 7 órán át lógott a sziklák között, mire sikerült kiszabadítani. Az NSW Ambulance mentőorvosa, Peter Watts elmondta, hogy Campbell a helyzet ellenére nyugodt és összeszedett maradt.

Hirdetés

Watts kitért arra is, hogy a mentés különösen nehéz volt, mivel még nem csináltak ilyet korábban. A mentőcsapatnak hét, 80-500 kilogrammos sziklát kellett eltávolítania, hogy Campbell kiszabadulhasson, továbbá egy fakeretet is építettek arra az esetre, ha valamelyik szikla megrepedne és lezuhanna.

Campbell kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal, valamint egy megrepedt csigolyával megúszta a balesetet, viszont az iPhone-ját sajnos nem sikerült visszaszereznie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.