Hirdetés

Szerencsére nem csak Deadpool, hanem Rozsomák fenekét is kontrolleren fogdoshatjuk



|

A Microsoft bejelentette a hírhedt Deadpool kontroller párját.

Hirdetés

Bizonyára mindenkit megnyugtatott az a felfedezés, hogy a Deadpool és Rozsomák film promózása céljával megszületett, nyereményjátékon keresztül gazdára találó kontroller fenék része levehető, így kényelmesebb vele játszani, mintha útban volnának Deadpool farpofái.

Hasznos információ ez annak is, aki a párját, a Rozsomák jelmezéről mintázott, ma bemutatott másik kontrollert nyeri majd meg. Bizony, a piros csak a kezdet volt, a másik főszereplő rajongóinak is jár egy hasonló.

Hirdetés

Ehhez a sárga-kék öltözéket vették alapul, és hogy megmutassák, mennyire figyelnek a részletekre, hátulra pici zsebek is kerültek (amik zsebként egyébként nem használhatók, csak látványelemek). A kép magáért beszél.

Aki visszafojthatatlan vágyat érez iránta, itt találja meg annak részleteit, hogy hogyan nevezhet a nyereményjátékra. Sajnos úgy tűnik, nem kerül majd kereskedelmi forgalomba, mind a deadpoolos, mind a rozsomákos gamepad egy-egy rajongót boldogít majd csupán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.