Hirdetés

Sokkal könnyebb lesz a sávtartás a Android Autós Google Térkép használata során



|

Az átdolgozott felhasználói felület révén egyszerűbb lesz leolvasni az információkat.

Hirdetés

Apró, de jelentős változás történt az Android Autóhoz készült Google Térkép alkalmazásban, így a jövőben sokkal könnyebbé válik a megfelelő sávok megtalálása és követése. Az erre vonatkozó felhasználói felület szélesebb kialakítást kapott, ami lehetővé teszi az információk egyszerűbb és gyorsabb leolvasását.

A változtatásra elsősorban azért volt szükség, mert az Android Auto korábbi felülete kissé szűkösnek bizonyult: a sávok gyakran lefedték egymást, ezzel nehezítve az adatok leolvasását. A sofőröknek sokkal nagyobb figyelmet kellett fordítaniuk a megfelelő sávok azonosítására, ez pedig elterelhette a figyelmüket a vezetésről, növelve a balesetek kockázatát.

Hirdetés

A felfrissített design teljes mértékben áthidalja ezt a problémát, és az összes rendelkezésre álló sávot megjeleníti a navigációs felület bal felső sarkában. Ahogy az alábbi képen látható, a helyes sáv fehérrel van kiemelve, míg a többi halványan jelenik meg.

Az új sávvezetési dizájn már elindult a felhasználók felé; az elkövetkező napokban elvileg minden eszközre megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.