Hirdetés

Robert Downey Jr. éles kritikával illette Elon Muskot



|

A színész azonban nem szeretné elvitatni a multimilliárdos üzletember érdemeit.

Hirdetés

Talán kevesen tudják, de Elon Musk is feltűnt egy rövid cameó erejéig a 2010-es Vasember 2-ben. Az első film forgatókönyvírója, Mark Ferguson ráadásul korábban elárulta, hogy Musk inspirálta Tony Stark élőszereplős változatát - különösen technológiai tudása, vakmerősége és forrófejűsége miatt.

Musk mindig is megosztó személyiség volt, a minap pedig a Tony Starkot megformáló színész, Robert Downey Jr. is éles kritikát fogalmazott meg az üzletemberrel kapcsolatban. A színészt Kara Swisher podcastjében kérdezték Muskról, akit sokan a valóságos Tony Starkként tartanak számon.

Hirdetés

"Csak párszor találkoztam vele. Mint egy közel 60 éves, gyógyulófélben lévő fehér amerikai férfi, azt kívánom, bárcsak jobban kontrollálná a viselkedését, de ez nyilvánvalóan nem rajtam múlik. Az az elképzelés pedig, hogy »minden rendben, mert el kell jutnunk a Marsra«, nem igazán mozgat meg. De ismétlem, látni kell mindazt, amit tett, ami bizonyítja, hogy miért értékes."

- fogalmazott Downey.

Elon Musk a Tesla vezérigazgatójaként, a SpaceX alapítójaként és az X tulajdonosaként az egyik legvitatottabb üzleti vezető a világon, olykor pedig a hollywoodi szereplők sem kímélik. Nemrégiben a Szárnyas fejvadász 2049 készítője perelte be szerzői jogok megsértése miatt, korábban pedig Alex Proyas, az Én, a robot című sci-fi rendezője vádolta meg azzal, hogy az Optimus, Cybercab és Robovan dizájnjait tőle lopta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.