Hirdetés

Nem találod ki, mennyibe kerül ez a GeForce GT 730-ból készített luxustáska



|

Erősen limitált darabszámban érhető el a különleges termék.

Hirdetés

A VideoCardz figyelt fel a minap a GPU Purses nevű weboldalra, ami videokártyákból készített, nem mindennapi luxustáskákat árul. Egyike ezeknek a GeForce GT 730 GPU-ból készült átlátszó, arany díszítésű műanyag táska (vagy ha úgy tetszik, pénztárca), amit egy külsejére erősített, működő Gigabyte ventilátor tesz egészen különlegessé.

A 2014-ben megjelent belépőszintű GT 730 ára megjelenésekor 70-80 dollár (22-25 ezer forint) körül mozgott, a használt példányok pedig jelenleg olyan 20 dollár (7 ezer forint) körül kaphatók. Természetesen a táska ennél jóval borsosabb árcédulát kapott, ami leginkább a "luxus" mivoltával magyarázható.

Hirdetés

A nagyobb pénztárca méretével megegyező luxustáska 1024 dollárért (több mint 365 ezer forintért) vásárolható meg, erősen limitált darabszámban. A weboldalon található leírás szerint az eladó további 10 darabot fog készíteni a termékből, amiben nagyjából csak egy telefon fér el kényelmesen.

A luxustáska megjelenése kétségkívül egyedi és különleges, ez pedig általában már elég szokott lenni ahhoz, hogy pénzköltésre ösztönözzön néhány fanatikus vásárlót. Az alábbi galériában csekkolhatjátok, hogy miről is van szó pontosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.