Hirdetés

Nagyon sokan fognak örülni a Spotify új zenehallgatási funkciójának



|

A fejlesztésnek köszönhetően többé nem kell aggódni, ha megszakad az internetkapcsolat.

Hirdetés

Új funkcióval örvendezteti meg a felhasználókat a Spotify: érkezik az Offline Backup, amely lehetővé teszi, hogy megszakadt internetkapcsolat esetén is zökkenőmentesen hallgassuk tovább a zenét. A funkció a korábban meghallgatott számok alapján automatikusan létrehoz egy offline lejátszási listát, amely bármikor elérhető a felhasználók számára.

A fejlesztés különösen hasznos lehet például hosszabb repülőutak során, amikor a felhasználóknak Repülőgép üzemmódba kell kapcsolni eszközeiket. Ebben az esetben - az alkalmazás jelenlegi működési elve alapján -, ha előzetesen nem töltöttünk le dalokat, podcast adásokat vagy lejátszási listákat, semmit nem fogunk tudni hallgatni az út során, ezt orvosolja az Offline Backup.

Hirdetés

A funckió a felhasználói szokásokat figyelembe véve folyamatosan frissíti az aktív internetkapcsolat nélkül is elérhető listát, hogy a lehető legkomfortosabb zenehallgatási élményt biztosítsa a felhasználók számára. A navigációt segítve az offline elérhető tartalmakat szűrni és rendezni is lehet majd.

Az Offline Backup a Beállítások menüben, a Csökkentett adatforgalom és offline mód opció alatt lesz aktiválható. Az új funkció androidos eszközökön és iPhone-okon is elérhető lesz, de kizárólag a Premium tagsággal rendelkező felhasználók használhatják majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.