Hirdetés

Most te is ingyen próbálhatod ki a legnépszerűbb képgeneráló AI-t



|

Megkötések persze annak, de azért így is érdemes ránézni.

Hirdetés

David Holz, a Midjourney vezetője bejelentette, hogy az AI képgeneráló eszköz mostantól minden felhasználó számára elérhető lesz a cég weboldalán, nemcsak a fizetős előfizetők számára.

A Midjourney 2022-ben debütált és eredetileg egy Discord szerveren működött. Tavaly a cég elindította a weboldalát, amely a Discord bot funkcionalitását tükrözte, de kezdetben csak azok számára volt elérhető, akik legalább 10 000 képet generáltak a bottal. Mostantól bárki kipróbálhatja a Midjourney-t a weboldalon, de szükség van egy Discord vagy Google fiókra a regisztrációhoz.

Hirdetés

Az ingyenes kipróbálás során a felhasználók 25 képet generálhatnak díjmentesen, ezt követően azonban elő kell fizetniük a Midjourney egyik fizetős csomagjára. Az alapcsomag havi 10 dollárért 3,3 órányi GPU időt és legfeljebb három párhuzamos képalkotást biztosít, míg a legdrágább, havi 120 dolláros Mega csomag 60 órányi gyors GPU időt, korlátlan Relax GPU hozzáférést, és akár 15 párhuzamos képkészítést engedélyez.

A bejelentés alig egy héttel azután történt, hogy a cég bemutatta az új, egységes webes szerkesztőt, amely egyszerűsítette a felhasználói felületet, és lehetővé tette a zökkenőmentes váltást a különböző funkciók között, mint például a vászon bővítése, új elemek hozzáadása, vagy meglévő elemek módosítása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.