Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a OnePlus 13



|

A gyártó már azt is megmutatta, hogyan fog kinézni az új mobil.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban számos pletyka keringett a OnePlus következő mobiljáról, nemrégiben pedig a kínai gyártó maga is erős utalásokat tett az új készülék érkezésére. A vállalat a minap végre hivatalosan is nyilvánosságra hozta a OnePlus 13 megjelenési dátumát, ezzel egy időben pedig a dizájnjáról is lerántotta a leplet.

A OnePlus a Weibo nevű fórumon tett közzé egy videót, amelyben több szögből is látható az új mobil. A One Plus 13 három színben (fekete, fehér és kék) kerül majd a boltok polcaira, ráadásul hamarabb, mint gondolnánk.

Hirdetés

A videó és a gyártó későbbi bejegyzése megerősítette, hogy a készülék október 31-én debütál, de először valószínűleg csak Kínában lesz kapható. A globális rajtra valamikor később, várhatóan 2025 első negyedévében kerülhet sor.

A OnePlus továbbá megerősítette, hogy az új készüléket a Snapdragon Gen 4-es lapkája hajtja majd, a kijelző pedig egy BOE X2 OLED panel lesz. A szivárgások alapján a mobil egy 6000 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve, és támogatni fogja a 100 wattos vezetékes, valamint az 50 wattos vezeték nélküli töltést. A hátlapján egy kör alakú kameramodul kap helyet; a főkamera várhatóan 50 MP-es lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.