Hirdetés

Különleges kontroller érkezik az év egyik legfontosabb PlayStation-játékával



|

Az Astro Bot PS5 DualSense kontroller egyedi színösszeállítással csábítja a rajongókat.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy az őszi játékszezon egyik legjobban várt újdonsága egy könnyed családi játék lesz, ám azóta, hogy a Sony bejelentette az Astro Botot, nehéz nem izgatottan számolni a napokat a szeptember 6-ára esedékes megjelenésig. 

A PlayStation múltja előtt tisztelgő, PlayStation 5-exkluzív játékot egy különleges kontroller is kíséri, ami a DualSense-hez képest extra trükköket nem tud, de a dizájnja miatt így is érdekes lehet a rajongók számára.

Mint az az alábbi videóban is látható, két oldalon kék díszítés került rá, kékek a gombokon látható szimbólumok is, az analógokat és a hátsó gombokat pedig feketéről fehérre cserélték.

Hirdetés

Leginkább viszont a touchpadre került kék szempár teszi "Astro Bot-ossá", ami a videó sugallata ellenére nem mozog.

Az Astro Bot kontrollerek korlátozott példányszámban lesznek kaphatók szeptember 6-ától. A játékot testvérlapunk, a GS már kipróbálhatta, előzetesük itt olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.