Hirdetés

Kiszivárgott, úgyhogy inkább már most leleplezte a Google az új telefonjait



|

A teaserek az indiai kirendeltség közösségi oldalán jelentek meg.

Hirdetés

A Google-nek nem erőssége a titkolózás: várható volt, hogy a cég nem bír titkot tartani még egy hónapig, és ki fogja szivárogtatni az új készülékei egyes jellemzőit.

Most azonban ennél is továbbment a keresőóriás telefonmárkájának marketingosztálya, és két komplett teaser videóban mutatta be új termékeit a kíváncsi tömegeknek. Az augusztus 13-án érkező modellek több szempontból is újat hoznak a brand életébe.

Egyrészről állítólag kategóriát lépnek az új, csúcsminőségű OLED-kijelzővel, mely az iPhone 16-oknak is éke lesz, másrészről pedig az új Pro XL és Pro Fold modellek megjelentetésével megduplázzák a telefoncsalád szériánként megjelenő tagjainak számát.

Hirdetés

Míg az első videón egy Pro kivitelű készülék látható, a Google indiai kirendeltségének X-oldalán megjelent videó az egyik új szereplőt, a Pro Foldot mutatja be közvetlen közelről.

A bejelentkezésben a cég megerősítette az augusztus 13-i debütálást, amit másnap az indiai megjelenés is követni fog a spotok szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.