Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S24 FE színváltozatai



|

Az jóárasított készülék töltési képességével kapcsolatban is okosabbak lettünk.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy még szeptemberben, de legkésőbb októberben befut a Samsung pénztárcabarát, cserébe némileg lebutított mobilja, a Galaxy S24 FE. A kiszivárgott információk alapján már arra is fény derült, hogy nagy változtatásokat hozhat az olcsósított készülék - nagyobb akkumulátorral, friss chipkészlettel és fényesebb kijelzővel kerülhet heteken belül a boltok polcaira.

A minap újabb részletek kerültek felszínre a dél-koreai gyártó mobiljával kapcsolatban, ráadásul több kép is kiszivárgott, így már azt is tudjuk, hogy milyen színekben lesz elérhető a készülék. Egészen pontosan négy variáns közül választhatunk majd: sárga, menta, világoskék és fekete színekben lesz megvásárolható a Galaxy S24 FE.

Hirdetés

Kiderült továbbá, hogy az új mobilok 15 wattos vezeték nélküli töltést fognak támogatni, ami arra utal, hogy ezen a téren nem lesz változás az előző generációhoz képest. Ami a vezetékes töltést illeti, a Samsung Galaxy S24 FE továbbra is legfeljebb 25 wattra lesz képes, akárcsak az elődje.

A mostani szivárgás egyébként megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint a pénztárcabarát készülék egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es kijelzővel, Gorilla Glass Victus+ üveggel és vékonyabb keretekkel kerül majd forgalomba.

A Samsung az elkövetkező hetekben várhatóan sort kerít a Galaxy S24 FE formális leleplezésére, így hamarosan a pontos specifikációkkal kapcsolatban is okosabbak lehetünk. A most kiszivárgott képeket az alábbi galériában csekkolhatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.