Hirdetés

Kiszivárgott az összes Nvidia GeForce RTX 50-es kártya megjelenési dátuma



|

Már nem kell sokat várnunk az új GPU-k megjelenésre.

Hirdetés

Szeptember végén lényegében már minden fontosabb specifikáció kiszivárgott az az Nvidia következő generációs, RTX 50-es sorozatával kapcsolatban, majd nem sokkal később az is kiderült, hogy mikor és hol mutatkozhatnak be az új GPU-k. Minden jel arra utal, hogy az Nvidia 2025 januárjában, a Las Vegas-i CES-en tervezi megejteni az RTX 5060, RTX 5070, RTX 5080 és RTX 5090 formális leleplezését.

A minap a VideoCardz jelentése erősítette meg a menetrendet, így a kártyák megjelenésével kapcsolatban is konkrétumokkal szolgált.

Hirdetés

A portál szintén úgy tudja, hogy a leleplezésre januárban kerül majd sor, és a két csúcsmodell, az RTX 5090 és az RTX 5080 még ebben a hónapban, várhatóan az esemény után egy-két héttel a boltok polcaira kerül. A kisebb testvérek - az RTX 5070 és az 5070 Ti - viszont csak egy hónappal később, februárban lesznek megvásárolhatók.

Az RTX 5060 és 5060 Ti modellek csak ezt követően, a tervek szerint márciusban kerülnek forgalomba, ami gyorsabb bevezetést jelentene a teljes termékcsalád esetében a korábbi generációkhoz képest.

Az Nvidia ugyan még hivatalosan nem erősítette meg a következő generációs kártyák megjelenési időpontját, az utóbbi időben felszaporodott pletykák arra utalnak, hogy egyre közelebb vagyunk a premierhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.