Hirdetés

Kim Kardashian akarja eladni neked az új Beats fülhallgatókat



|

Három különleges színben kerülnek piacra az Apple leányvállalatának csúcskategóriás fejhallgatói.

Hirdetés

Kicsivel több mint 10 éve, hogy az Apple röpke 3 milliárd dollárért felvásárolta a Dr. Dre nevével fémjelzett Beats Electronicsot, illetve az ehhez kapcsolódó Beats Music streaming platformot. Az elsősorban prémium fül- és fejhallgatók gyártására szakosodott vállalatól nem állnak távol a különféle együttműködések sem - éppen a minap jelentették be legújabb kampányukat.

Két évvel a legutóbbi együttműködést követően a Beats most ismét Kim Kardashiannel, korunk egyik legbefolyásosabb internetes személyiségével állt össze. A kollaboráció révén Három Beats Studio Pro fejhallgató kerül forgalomba, egészen különleges, Moon (Hold), Dune (Dűne) és Earth (Föld) színekben.

Hirdetés

A dizájnjukat leszámítva a kardashianes fejhallgatók egyébként ugyanolyan specifikációkkal rendelkeznek, mint az alapmodellek. Aktív zajszűréssel és személyre szabott térbeli hangzással vannak felvértezve, és akár 40 óráig is használhatók egy töltéssel.

A Beats Studio Pro x Kim fejesek már elérhetők, viszont minden jel arra utal, hogy Magyarországon nem kerültek forgalomba, szóval alternatívaként az Amazonon lehet próbálkozni a beszerzésükkel; a fejhallgatók ára 349,99 dollár (kb. 126 ezer forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.