Hirdetés

Keményen árat emel a Prime Video is, ők sem maradnak ki a sorból



|

Több mint duplája lesz a havi előfizetés a korábbi árnak.

Hirdetés

A mai naptól, vagyok 2024. szeptember 3-tól a Prime Video előfizetés díja havi 899 Ft-ról havi 1900 Ft-ra változik - áll az előfizetőknek nemrég kiküldött közleményben. Ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelenleg talán leggazdaságosabb streaming előfizetés kap egy több mint kétszeres szorzót, hiszen a mostani áremelés 111%-os drágulást von magával.

Sejteni lehetett persze, hogy az Amazon nem fogja a világ végeztéig megtartani ezt a meglehetősen alacsony árat, hiszen még így is jóval elmarad a konkurenciától az árszabás, de azért biztosan akadnak majd olyanok, akik köszönik szépen, így már nem kérnek az előfizetésből.

Hirdetés

Természetesen ahogy az lenni szokott, most is járt egy megfejtés az áremelés mellé, az Amazon indoklása a következőképp szól:

"Azért emeljük az árat, hogy a jövőben is minél többet tudjunk befektetni abba, hogy a Prime Video még értékesebbé váljon előfizetőink számára. Az Amazon Prime Video bővítette az elérhető Amazon Original sorozatok számát, és továbbra is több száz filmmel és sorozattal bővítjük könyvtárunkat."

Az új ár a 2024. október 4-át követő első előfizetési időszakától kezdődően lesz érvényes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.