Hirdetés

Ingyenes korlátlan internetet ad a Yettel az árvíz miatt – így lehet aktiválni



|

A cég a nehéz időszakra való tekintettel úgy döntött, hogy egy korlátlan adatkeretet tartalmazó szolgáltatást indít az ügyfelei számára.

Hirdetés

Magyarországot is elérte az évtized árvize: tegnap hajnaltól már harmadfokúra emelkedett az árvízkészültség a Dunán, ma pedig több kritikus területet is lezártak országszerte. Ebben a gondterhelt időszakban próbál a Yettel némi segítséget nyújtani azzal, hogy egy ingyenes, korlátlan adatkeretet tartalmazó egyszeri szolgáltatást indít ügyfelei számára.

A szóban forgó kedvezményt a Yettel minden olyan hazai, hangalapú tarifával rendelkező ügyfele igénybe veheti, akiknek nem áll rendelkezésre jelenleg korlátlan adatkeret.

Hirdetés

Érdemes szem előtt tartani, hogy az egyszeri korlátlan internet nem aktiválódik magától. Ezt az üzletekben, az alkalmazásban a szolgáltatásoknál, az adat opciók alatt, valamint az 1744-es számra küldött SMS-sel az "ARVIZ" kódszó beírásával lehet elindítani.

Fontos továbbá, hogy a kedvezményt csak egyszer lehet igénybe venni szeptember 24-ig, a korlátlanság pedig az aktiválástól számított 5 napig lesz érvényben, kizárólag belföldön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.