Hirdetés

Ingyenes Analog Balaton koncerttel és exkluzív vásárlási lehetőséggel startol el az iPhone 16



|

A Telekom nagyszabású launch partyval ünnepli az új iPhone-széria érkezését.

Hirdetés

Szeptember 20-án megjelenik az Apple új okostelefon-generációja, az iPhone 16 széria mind a négy készüléke. A legnagyobb újítás, hogy az alap, a 16 Plus, a 16 Pro és a 16 Pro Max modellek mindegyikén megtalálható egy érintésérzékelős gomb, amivel nem csak exponálni lehet, hanem beállításokat is elérhetünk vele fotózás közben, de a hosszabb akkumulátor-élettartam, valamint az Apple Intelligence új funkciói miatt is érdemes lehet váltani.

Aki ezt tervezi, és elsők között szeretné átvenni új készülékét, regisztrálhat a Telekom ingyenes iPhone 16 Launch Partyjára, ahonnan szeptember 20-án 17:00-tól mindenki, aki előre jelezte vásárlási szándékát, már egy új iPhone 16-tal térhet haza.

Hirdetés

A Millenárison aztán 20:00-kor megnyílnak a kapuk mindenki más számára is, 21:00-kor pedig kezdetét veszi az Analog Balaton ingyenes koncertje, ami után éjfélig DJ pörgeti a bulit. Erre természetesen nem csak Telekom-ügyfeleket várnak.

A rendezvény során mindenki megismerkedhet az új készülékekkel, ám vásárolni a helyszínen csak az fog tudni, aki előregisztrált a fenti linken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.