Hirdetés

Illatozó laptopot mutatott be az Asus



|

Az Asus Adol Book különlegessége, hogy kellemes illatokat áraszt.

Hirdetés

Könnyen elképzelhető, hogy egyetlen ember volt a világon, aki arra gondolt, milyen jó lenne laptopba diffúzort építeni, és ő véletlenül pont az Asusnál dolgozik, olyan pozícióban, ahol senki nem mondhatja meg neki, hogy ez nem az évtized ötlete. Az is lehet, hogy mégis a legzseniálisabb innováció. 

Meglátjuk, mit gondol majd róla a közönség, miután piacra kerül az Asus Adol Book 14, egy 14"-es, elsősorban női közönséget célzó laptop, aminek fedelébe - az Anna Sui parfüm- és divatmárkával együttműködésben - egy aromadiffúzor került, melybe egy kis illatkorongot kell behelyezni. Ha működésbe hozzuk, kellemes illatot áraszt.

Hirdetés

Egyelőre három illat lesz elérhető: bazsalikom-mandarin, továbbá egy Rose of Man's Land, illetve egy Be a New Her fantázianevet viselő variáció. 

A gép egyébként vékony, hordozható egy AMD Ryzen 9 8945H hajtja, amit 32 GB RAM és egy 1 TB-os SSD egészít ki, valamint egy Radeon 780M GPU. A kijelző 2880x1800-as felbontású OLED 240 HZ-es frissítési sebességgel és 100%-os DCI-P3 színhelyességgel. A géphez jár tok és számos más kiegészítő is, valamint az Anna Sui Wishing Elf parfümjének egy 50 ml-es kiszerelése. Egyelőre úgy néz ki, keleten fogják forgalmazni, Kínában 354 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.