Hirdetés

Így szerepelt a strapateszten az iPhone 16 Pro Max



|

Egy népszerű youtuber az Apple legerősebb mobilját is megkínozta.

Hirdetés

A napokban került forgalomba az Apple legújabb iPhone 16-os termékcsaládja, így mostanra az első felhasználói visszajelzések is napvilágot láttak. A Pro változat kapcsán például olyan jelentések érkeztek, melyek arról számoltak be, hogy a készülék nem úgy reagál az érintésekre, ahogy kellene, és ez jelentősen megnehezíti a használatot.

A mobilok megjelenése után nem sokkal az első tartóssági tesztek és bontási videók is előkerültek, ezekből pedig a népszerű youtuber, Zack Nelson, ismertebb nevén JerryRigEverything sem maradhatott ki. A tartalomgyártó első körben az Apple legerősebb készülékét, az új iPhone 16 Pro Maxot vette kezelésbe, ami meglepően jól bírta a gyűrődést.

Hirdetés

A legfrissebb generációs Ceramic Shield kijelzőnek köszönhetően a képernyő igencsak hatékonyan ellenállt a karcolásoknak, ellentétben a titán kerettel, amin azonnal meglátszódtak a pengével tett bemetszések.

A youtuber a tartóssági teszt részeként az iPhone 16 Pro Max hajlításával is megpróbálkozott, de a készülék erre is kifejezetten jól reagált. A képernyő nem tört be, a váz pedig nem deformálódott el tartósan - az alábbi videóban erről ti is meggyőződhettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.