Hirdetés

Így nézhet majd ki az Xbox kézi konzoljának kezelőfelülete



|

Nem várt helyen bukkant fel egy teljesen egyedi kialakítású dashboard.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban rendesen megszaporodtak a pletykák az Xbox kézi konzoljával kapcsolatban. Bár egy szivárogtató korábban azt állította, hogy a zöldek a nagy nyári bemutatójukon, az Xbox Games Showcase-en ejtik meg a hordozható Xbox formális leleplezését, az eseményen a handheld végül nem került terítékre.

Nemrégiben egy egészen váratlan helyen bukkant fel egy új xboxos kezelőfelület, amit vélhetően mobilokra és különböző hordozható eszközökre optimalizálhattak. A korábban soha nem látott dashboard az autókra szakosodott Top Gear Youtube-csatornáján került elő, egészen pontosan a Bugatti vezérigazgatója által megálmodott, "Verne" névre keresztelt robottaxit bemutató videójukban.

Hirdetés

Maga a kezelőfelület leginkább egy streamingszolgáltató irányítópultjához hasonlítható, csak jelen esetben nem a különböző filmek és sorozatok, hanem a játékok jelennek meg borítóikkal együtt - a videóban konkrétan a The Finals, a Fortnite és a Halo Infinite látható a jármű belső kijelzőjén.

Bár a Microsoft GameSpotnak adott nyilatkozatában egy egyszerű "mockupként", egyfajta sablonként, prototípusként hivatkozott a kezelőfelületre, nincs kizárva, hogy a jövőben valahol még visszaköszönjön. Elképzelhető, hogy valami hasonló dashboarddal találkozhatunk majd az Xbox egyelőre be nem mutatott kézi konzolján is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.