Hirdetés

Hivatalos: ekkor mutatja meg magát az iPhone 16



|

Az Apple lerántotta a leplet az esemény időpontjáról, amelyen bemutatkozik az iPhone-ok következő generációja több más termék társaságában.

Hirdetés

Hónapok óta várja az almás tábor, hogy Tim Cook és csapata megnyilatkozzon, megnevezze a napot, amikor kiderül, hogy mi igaz a szivárgásokból és pletykákból, és tényleg azt nyújtja-e majd az iPhone 16 széria, amire előzetesen számítunk tőle. Nos, most már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy rövidesen sor kerül a bemutatóra, szeptember 9-én, az Apple Park kampusza ad majd otthont az iPhone-centrikus előadásnak.

Aki élőben szeretné végigkísérni az eseményt, az 19 órára állítson be magának emlékeztetőt, magyar idő szerint ekkor kezdődik majd a show két hét múlva, hétfőn. Nagyon közel jártak egyébként az igazsághoz, akik nem is oly rég, még 10-ére, keddre jósolták Tim Cook színpadra lépését.

Hirdetés

Bár természetesen az új iPhone-okon lesz majd a hangsúly, a 16-os széria mellett várhatóan szerephez jutnak majd a legfrissebb Apple Watch modellek, megmutatja magát az AirPods 4, valamint előreláthatóan megismerjük az iOS 18 és a macOS Sequoia rajtjának megjelenésének időpontját is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.