Hirdetés

Hiánypótló: már szexjátékon is fut a Doom!



|

A Doom bármin elfut, a jelek szerint akár egy szexjátékon is. Azt viszont nem akarjuk tudni, hogyan jött az ötlet a projekt megvalósítójának.

Hirdetés

A Doom kultikus játék, de agyament programozók is sokat tesznek azért, hogy 31 évvel a megjelenését követően még mindig beszéljenek róla az emberek. Valószínűleg nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy ez az a játék, ami a legtöbbféle készüléken elfut.

Az átiratoknak saját Wikipédia oldala van, aminek az első szekciója persze nem túl érdekes, hiszen olyan kütyük szerepelnek benne, mint az Xbox vagy a PS3. A lista "alsó" részében viszont már olyan nyalánkságok vannak, mint a Husqvarna Automower robotfűnyírója, de láttuk már a Doomot ATM-en és számológépen is futni.

Hirdetés

Most pedig elkészült a legújabb port, ami egy szexjátékon, egészen pontosan a Tifforun egyik, férfiaknak készült flashlight kényeztetőjén fut. A maszturbátor érdekessége, hogy színes LCD-kijelzőt is tartalmaz, ami nyilván szükséges ahhoz, hogy fusson rajta a játék. A portot egy youtuber, Aaron Christophel készítette, akinek nem ez az első agyament ötlete - korábban egy fogkefén is sikeresen elindította már a játékot.

A műveletről videó is készült (nem "arról"), amiből kiderül, hogy kis csalás azért van a dologban, mert a játékot nem a szexjáték hardvere futtatja, hanem egy extra chip, ami az eredeti vezérlő és a kijelző közé ékelődik be. Az eredeti hardver részben a gombnyomások jelét adja tovább, részben a flashlight saját funkcióit vezérli. Ezek a funkciók viszont kicsit át lettek alakítva: a szexjáték Doommal felturbózott verziójában a lövéseket vibráció kíséri, a killekért pedig a kütyü belső részének fel-le mozgása a jutalom. Hát, még egy ok, ami miatt játékfüggővé válhat az ember.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.