Hirdetés

A Google már megint alaposan megtrollkodta az Apple-t



|

Pörög tovább a BestPhonesForever kampány, trollkodásból nincs hiány.

Hirdetés

A BestPhonesForever kampány legújabb reklámjában a Google ismét az Apple-t célozza meg, pontosabban a Pixel trollkodik az iPhone-nal. A humorosnak szánt videósorozatban a Google rendszeresen szórakozik az Apple készülékein. Ezúttal az RCS (Rich Communication Services) üzenetküldési szabvány áll a középpontban, amit az Apple végül bevezetett az iOS 18 megjelenésével, sok évnyi Google-nyomás után.

Ennek köszönhetően mostantól az iPhone-ok és Android készülékek is magas minőségű képeket és videókat küldhetnek egymásnak szöveges üzenetekben.

Hirdetés

Ez főként az Egyesült Államokban releváns, ahol a hagyományos SMS továbbra is népszerűbb, mint a WhatsApp, a Telegram vagy a Facebook Messenger, részben a mobilcsomagokhoz kötött ingyenes üzenetküldés miatt. A reklám, mint a sorozat többi része, megosztó lehet: néhányan viccesnek találják, míg mások kellemetlennek érezhetik attól függően, hogy melyik oldalon állnak az iOS vs. Android vitában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.